onsdag den 16. maj 2012

Der var engang......

Der var en gang en lille pige, der allerede som helt nyfødt var blevet en meget skrøbelig og følsom lille pige. Hende der havde båret hende i maven, var for ung til at være mor, og den lille pige var kommet til en kvinde og en mand, der så brændende ønskede sig et lille barn. Den lille pige voksede op - hun havde det godt med hendes nye forældre - men hun var skrøbelig, utrolig genert og bange for at gøre noget forkert.

Som andre børn oplevede hun både dejlige ting - men også barske ting - og alt det tog hun med sig videre i livet. Den lille pige blev voksen, og hun gjorde de fleste valg ud fra, hvad andre forventede af hende. Hun fik en flot uddannelse indenfor handel og kontor, hun blev gift og fik 3 børn - hun følte sig lykkelig i rollen som mor, men det var ligesom om, der manglede noget. Hun følte sig tit ensom - havde en mærkelig følelse af utilfredshed indeni.

En dag flyttede hendes mand, og hun faldt ned i et dybt mørkt hul, som hun aldrig troede, hun skulle komme op af igen. Men mærkeligt nok skete der det, at hun langsomt men sikkert kravlede op at et reb fra det dybe mørke og kunne se det smukke og varme lys foroven. Pludselig kunne hun se, hvor meget hun havde at være taknemmelig for i sit liv. Hun begyndte at male billeder i varme og glade farver, og hun havde en meget stærk lykkefølelse i maven, når hun befandt sig i sit kreative univers. Hun blev en glad og sprudlende mor, der sang og dansede med børnene og lagde armene om dem, når de havde brug for det.

Hun var ikke længere ked af de barske ting, livet havde ført med sig - de var en del af hende og havde været med til at forme hende til den kvinde, hun var i dag.

Det kunne hænde, at hun ind imellem måtte lægge armene om den lille pige og med blid stemme sige: "Stol på dig selv, sødeste ven, du er en smuk blomst, der med stolthed skal brede dine blade ud - du kan, hvad du vil"♥♥♥

6 kommentarer:

 1. Dejlig historie ;-)

  Jeg har meldt mig som fast læser på din blog og håber du også har lyst til at melde dig hos mig? ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte Luna:-) Jeg kigger også ind hos dig:-)))) Glæder mig til at se, hvem du er.....
   Kærligst Gitte

   Slet
 2. Fint og flot skrevet Gitte og dit indlæg om mors dag i forrige indlæg beviser, at du sagtens kan ;o)
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Hvor er den en smuk fortælling. Sådan :-) !

  SvarSlet