onsdag den 30. maj 2012

Ihhhh altså.....

Og ham her dejlig-gøjen Anders på 7½ år tabte en tand i går nat - altså mor, den røg bare ud midt om natten......mon ikke han har hjulpet den lidt på vej?????

Han er grinebidderen i huset og er RIGTIG god til at vise kærlighed og også sige med ord, hvad han føler. I går sad vi og spiste aftensmad, mig og mine 3 drenge, og snakken gik om dagen - pludselig lagde Anders sin kniv og gaffel og sagde "Ihhhhhhh altså, hvor jeg bare EEEEEEELSKER jer alle sammen", og så gik han ellers rundt om bordet og gav os alle en dejlig varm omfavnelse.

Det er da noget, der får tårerne frem hos en mor.......og jeg synes, det er så dejligt med børn - hvis man er kærlig og smilende i sin væren overfor dem, så får man bare så meget igen:-) Og mon ikke også han bliver en god og omsorgsfuld kæreste en gang:-)

Hvis han ligner en lille pige på det her billede, så er det fordi moderen nogle gange savner en pige at sætte hår på - så han fik lige et lille fint hårspænde i pandehåret:-) hæhæ....


2 kommentarer:

  1. Sikken sød dreng. At få kærligheden til at vokse hos børn så de kan give den videre er noget af det smukkeste man kan gøre og det er helt tydeligt lykkes for dig.

    SvarSlet