onsdag den 23. maj 2012

Ska' vi dele?????

Uanset om man er kunstner, skribent, håndarbejds-freak, kok eller lignende, er det dejligt, når man kan dele hinanden - give andre viden om ens eksistens. Og selvom man måske skiller sig lidt ud fra dem med de meget iøjenfaldende blogs, fordi man vælger at være lidt anderledes, eller fordi man ganske enkelt ikke kan overskue (eller lyster) at sætte sig ind i alverdens tekniske ting, så kan man jo godt have en masse dejligt at dele med det ganske land.

Har du lyst til at få din blog delt på min side, og kunne du så samtidig tænke dig at dele min blog på din side, så er det da en fantastisk bytte-handel ik???????

Så tøv ikke med at skrive til mig på gittebarlev@gmail.com - fortæl evt hvorfor du blogger, hvad du holder af at beskæftige dig med og et link til din side.

6 kommentarer:

 1. Gitte ♥♥♥♥♥ du er for længst sat på min blogliste.www.migogipsen.blogspot.com :O)

  min blog www.jonnaipsen.blogspot.com har jeg lavet som en alternativ hjemmeside ,hvor jeg kun viser min kunst.
  kh, Jonna

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jonna,
   Jeg har også sat dig på min liste for længe siden - tænkte bare, at nogle måske sad og kiggede med, uden at lægge beskeder, og det er jo også HELT fint, men jeg vil da gerne dele deres blog på min side:-) Og vil gerne deles på deres side:-) Sådan er det jo at være ny her i blogverdenen.....man må starte fra bunden:-)

   Slet
 2. Du er også hos mig- troede jeg !!!
  Opdager nu, at du ikke står på min blogroll!! Fatter jeg ikke og retter det straks !
  Håber du har nydt disse sommervarme pinsedage- det har jeg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Miri,
   Tænkte bare at der måske var nogle nye i blogverdenen som mig, der gerne ville gøre reklame for sig selv og samtidig gøre reklame for mig, så hjalp vi hinanden frem:-)))))
   Og du har også længe været i min blogroll:-) Smiler.
   Ja jeg har nydt sommervarmen i pinsen - hold da op, det var dejligt:-)

   Slet
 3. Hej Gitte

  Vi ligger vist allerede på hinandens blogge :o)og jeg læser ofte med hos dig - også selv om jeg ikke altid får lagt en hilsen.

  Jeg tænkte lidt videre - man kunne godt lave et lille indlæg på hinandens blog, hvor man kan fortælle lidt om sin egen blog og hvad den indeholder. En slags gæste-indlæg, der kan gøre lidt reklame.

  Jeg er selv lidt ophængt lige nu med flytning og alt det, men vi kunne jo have det i tankerne. Eller hvis du har lyst kan du lægge et lille reklame-indlæg på min blog, så kan jeg jo vende tilbage på din blog, når jeg får lidt luft - var det en idé?

  KH Anette

  SvarSlet
 4. Kære Anette - det var en SUPER idé. Lad os gøre det. Jeg har også lidt meget om ørerne disse uger, men lad os vende tilbage til dit forslag senere:-))))))
  Og nej, man behøver ikke lægge besked, selvom man læser med på en blog - jeg kigger også tit med hos jer andre uden at lægge besked. Nogle gange er det dejligt bare at kunne betragte og læse uden at komme med sine egne ord. Og andre gange har man lige lyst til at lægge en lille kommentar. Sådan skal det også være:-)
  Knus Gitte

  SvarSlet