tirsdag den 24. juli 2012

Find din kreativitet - lev dine drømme ud


Jeg tror, de fleste mennesker bærer rundt på i hvert fald ét kreativt talent.....om det er at tegne, male, bage kager, lave dukkehuse, skrive bøger, kreere smykker, fotografere, eller hvad det måtte være, så er jeg sikker på, at vi alle sammen gemmer nogle skatte dybt i os. Nogle har ikke formået at finde ind til det endnu, nogle tør ikke vise verden, hvem de er og hvad de kan......uanset hvor du er, anbefaler jeg, at du starter et sted NU - finder en interesse, som du kan vie dit hjerte og din sjæl til - måske er du allerede godt på vej.
Hvorend du befinder dig - VIS verden hvem du er og hvad du kan - bring det frem som banker på inde i dig - på den måde er du tro overfor dig selv, og du vil mærke, hvordan det føles at være lykkelig - at du kan være lykkelig både alene med dig selv og din kreativitet og sammen med andre, fordi du nu har vist dig selv tillid. Skriv den bog, du har fantaseret om de sidste 10 år, meld dig til et tegnekursus, tag nogle billeder af de smukke smykker, du har siddet og nørklet med på mørke vinteraftener de sidste 5 år......GØR DET NU!
Vi kan ikke vide, hvad dagen i morgen bringer - om vi mister en, vi elsker, om huset brænder ned, og det er jo heller ikke noget vi sådan skal gå og bruge energi på, men din KREATIVITET mister du aldrig, så når I har indgået et forhold til hinanden - dig & din kreativitet - vil det vare evigt, og den vil støtte dig på livets vej. I medgang og i modgang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar