mandag den 16. juli 2012

Solbær, knækbrød og flere stokroser.....Mine solbærbuske er FYLDT med de dejligste store bær - plukkede i går bare nogle af dem, og vil lave solbærsyltetøj i dag. Og så skal der bages knækbrød.......
Endnu en af mine stokroser er sprunget ud siden i går......hvor er det bare skønt:-)

12 kommentarer:

 1. Åh, du er heldig at have solbær og stokroser i din have! De to ting minder mig om min barndoms somre hos min mormor - og rødgrød med fløde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Solbærbuskene plejer faktisk ikke rigtigt at give noget - og de står i siden af drengenes "fodboldbane" i vores forhave, så 2 af de 4 buske, vi havde, har jeg simpelthen gravet op, fordi de var så medtagede. Men de 2 andre buske, der fik lov til at stå, er blevet store og bugner simpelthen i år af de skønneste store bær. Lækkert:-)
   Og stokroser har jeg altid beundret i andres haver, men i år skulle jeg selv have fornøjelsen, og jeg er meget taknemmelig:-)

   Slet
 2. Solbær og stokroser - det er rigtig dansk sommer :O)
  KH Anette

  SvarSlet
 3. mmmmuuun solbærtærte det er da bare noget så mums! du også laver du selv dine knækbrød , du er sej , jeg er ikke så gode venner med mit køkken .
  -Er total misunlig på dine stokroser ;)
  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan skrive din adresse til mig, Mette, på gittebarlev@gmail.com, så vil det glæde mig at sende nogle frø til dig i sensommeren:-)

   Slet
  2. nnnååå hvor er du sød Gitte
   Skriver på fb ;)
   Tusind tusind tak
   Knus Mette

   Slet
  3. Fint at du skriver på FB:-)
   Jamen det var da så lidt - hvis jeg kan gøre dig glad, så varmer det også MIT hjerte:-) Skrives.....

   Slet
 4. dejligt at se de dejlige sommerbilleder,,,de stokroserer skønne, nu vil jeg smutte ned i Ipsens del af haven han har nemlig sat stokroser i urtehaven, måske er der også blomster i hans ( jeg er nemlig ikke så tit nede i den del af vores have )

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jonna - glæder mig til at høre, om der var blomster på Ipsens stokroser:-)))))) Og hvad farver mon de har?

   Slet
 5. hvilken fryd og glæde at kunne plukke egne bær !

  SvarSlet