onsdag den 12. september 2012

Fisk, palmer, blindportrætter.....Der gik lidt fisk i den, i går aftes, ved spisebordet, som er fyldt med tegnesager i disse tider.

Og så morer vi os meget med at tegne blindportrætter - faktisk lærte jeg det en gang på et kursus hos Majbritte Ulrikkeholm, hvor vi skulle sidde overfor en anden og tegne blindportræt af personen. Man må ikke kigge ned på papiret - du kigger bare på den andens ansigt, samtidig med, at du prøver at tegne personen, så godt du kan - men UDEN at kigge ned. Det kræver ikke, at man er god til at tegne - det er en sjov øvelse i at slippe kontrollen lidt.

Det er virkelig nogle sjove tegninger, det bliver til. Vi skreg af grin over den sidste tegning, som jeg tegnede, da jeg skulle tegne mellemste søn på 10 år, fordi det lignede en far til en af hans kammerater. Brillerne tegnede jeg på bagefter, fordi så lignede den endnu mere den dér far.......
Men det er vores hemmelighed....

God fornøjelse, hvis I vover jer ud i at tegne blindportrætter:-))))))

2 kommentarer:

 1. Der må være sjovt og dejligt omkring dit spisebord. Dine unger er heldige! :) Og sikke nogle skønne tegninger, der kom frem.

  Ønsker dig en smuk kreativ dag. Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er hyggeligt at sidde der sammen. Men de er nok som så mange andre børn, der også meget gerne vil spille playstation.....og det gør heller ikke noget, bare hverdagen også byder på nærvær og kreativitet og natur:-)

   Slet