fredag den 4. januar 2013

Et liv i glæde


Hvad er meningen med DIT liv? Har du en drøm, du gerne vil udleve, men tør du ikke springe ud i det, fordi du er bange for, hvad andre vil tænke? Tror du ikke ret meget på dig selv? Gør du mest, hvad andre forventer af dig? ......Kunne det være dejligt at finde ind til dig selv, komme mere i balance og vise verden, hvem du er?

Der er mange måder, du kan komme i dybere kontakt med dig selv på - det er meget forskelligt, hvor man starter, fra person til person - der er ikke noget, der er mere rigtigt end noget andet - men det er vigtigt, at du er tro mod dig selv og lytter til dit hjerte. Hos mig startede det med, at jeg blev mere interesseret i det spirituelle, læste positive bøger og deltog på kurser.

For at finde ind til dig selv, kan jeg rådgive dig, og give dig nogle forskellige værktøjer, du kan arbejde med i et individuelt forløb hos mig - måske har du blot brug for en enkelt samtale og nogle få værktøjer for at blive skubbet i gang på din egen rejse......måske mere.

Når jeg rådgiver andre mennesker i at finde ind til deres egen livsglæde og kreativitet, bruger jeg blandt andet nogle af følgende værktøjer:

Samtaler og email-korrespondance

Positiv dagbog / taknemmelighedliste

Positive bekræftelser

Anbefaling af bøger

Visualisering

Meditation

Mindfulness

Visionstavle

Stifinderkort

Male-og tegne undervisning

Føler du, at du kan bruge mine værktøjer til noget, skal du være meget velkommen til at kontakte mig på email gittebarlev@gmail.com og fortælle lidt om dig selv, din situation og hvad du ønsker hjælp til. Så arbejder vi videre derfra:-)

2 kommentarer:

 1. Iiihhh hvor det lyder dejligt sundt .
  Jeg følger også dine billeder og hvor er de dejlige glade , jeg har desværre ikke altid haft tid til en bemærkning , men bestemt ikke uden lyst ;)
  Jeg vil straks tænke lidt mere over dine ord om drømme og det at udleve dem , det er bestemt ikke nogen skade til :)
  Tak for godt indlæg
  Kh Mette

  SvarSlet