mandag den 23. december 2013

Peberkage-jule-gård :-)


 
Vi har rigtig hygget os i weekenden - jeg havde lavet en stor portion peberkagedej, så vi kunne bage lidt peberkager til at hygge-spise, men det meste af dejen skulle vi bruge til et peberkage-huse-projekt. Det er første gang, vi prøver at lave peberkagehuse, men vi blev hurtigt grebet af det, og fantasien blev sat i gang - da siderne på husene var sat sammen med karamel, fik vi den idé at lave en julegård med træer og buske fra ting, vi hentede i haven, og som vi satte ned i ler. Gården blev også pyntet med lidt sne.......og noget af drengenes gamle legetøj, blev sørme også brugt - en lille rød traktor med trailer.......i traileren lagde vi noget hø fra vores marsvin, og der ligger nu også en lille nisse-figur på maven og nogle røde bær fra haven. Og der er lygtepæle sat som en slags allé ind til gården - lavet af juletræslys sat ned i ler. Inde i nogle af husene står der batteridrevne fyrfardslys.
 
Den fine jule-opstilling står som dekoration i den ene ende af vores lange spisebord, hvor vi også skal sidde og spise med mormor og morfar juleaften.
Med dette vil jeg ønske jer alle en RIGTIG glædelig jul :-)


2 kommentarer:

 1. Hvor er det flot - skøn idé at I har lavet peberkagehuse sammen!
  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg længe haft lyst til, så nu skulle det være. At taget så revnede på den ene bygning......pyt......det var stormen Bodil, der havde været forbi, blev vi enige om ;-))))))

   Slet