tirsdag den 14. januar 2014

Galleri Enjoy Art i Næstved
I fredags tog jeg mig en kreativ udflugt - jeg havde aftalt med kunstner Susanne I. Frederiksen at komme på besøg i Galleri Enjoy Art i Næstved. Jeg kender Susanne i forvejen - vi har malet sammen en gang imellem, men det er længe siden, vi sidst har set hinanden, og i mellemtiden har Susanne startet dette galleri op sammen med 5 andre kunstnere.

Galleriet har en rigtig god beliggenhed på Farimagsvej 23 i Næstved. Lige ved siden af stationen.
Så forelsker man sig i et maleri,  og er man ikke ejer af en bil, så er det alligevel meget nemt at få det med hjem med bus eller tog :-)

De 6 kunstnere, der har Galleri Enjoy Art er:

Susanne I. Frederiksen
Marianne Lynge
Bjarne Hansen
Bolette Knudsen
Pia Vestergren
Diana Keller

Det er et meget stilfuldt galleri, hvor malerier, glaskunst og keramik virkelig klæder hinanden godt i farver og udtryk. Galleriet blev startet op i september 2012.

Hver måned har galleriet en gæstekunstner - i denne måned er det kunstner Dorte Jakobsen, der udstiller. 
2014 er godt booket op med gæstekunstnere, der kommer og udstiller deres værker - du kan gå ind på galleriets hjemmeside www.enjoyart.dk og se planen for udstillere i 2014. Hvis det skulle være noget for dig at udstille din egen kunst, så er der på hjemmesiden også information om, hvem du skal kontakte i den forbindelse.

Her kan du også se galleriets åbningstider og øvrige arrangementer.

I denne måned er der et hyggeligt arrangement "Kunst & Vin" med vinsmagning og præsentation af månedens kunstner Dorte Jakobsen - dette arrangement er den 28. januar fra 19-21.

Du kan også følge Galleri Enjoy Art på facebook https://www.facebook.com/Enjoyart.dk?fref=ts

I Galleri Enjoy Art tilbydes der også male-kurser og workshops - mandage og onsdage er der male-hold, som Susanne I. Frederiksen står for. Der er pt helt booket op, men der bliver en ledig plads på onsdagsholdet fra marts måned. Du kan kontakte Susanne I. Frederiksen på email susanneif@hotmail.com - herudover kan du se, hvad Susanne beskæftiger sig med af kunst på hendes egen hjemmeside www.galleri-sif.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar