fredag den 20. juni 2014

Stilhed, sommer og kreativitet........


Det er længe siden, jeg har delt noget her på bloggen - derfor kommer der en lille "billed-kavalkade" i dag............jeg elsker denne tid, hvor man kan rykke de kreative sysler ud under åben himmel - det er der bare noget helt særligt ved :-) Der er blevet kreeret en del malerier med mine glade figurer på - et af dem er til en kær veninde, som har fulgt sit hjerte og har giftet sig med en kvinde - det er maleriet "Together we make a Family". De andre er nogle lidt skøre idéer, der sniger sig ind i mit sind midt om natten - de starter som skitser, og bliver ført ud i livet på lærred :-) Og vi har jo kun det sjov, vi selv laver............og hvorfor ikke have lidt humor på væggen? Det er dejligt at gå og kigge på noget, der får smilet frem i hverdagen, og det er nok det, jeg gerne vil bringe videre til andre med min skaldede familie :-) Jeg ved jo godt, at hverdagen og livet ikke altid er så rosenrødt - men vi kan gøre meget selv for at det hele bliver lidt mere farverigt og sjovt :-)
Sidst vil jeg dele et lille citat med jer, som jeg selv har erfaret er meget sandt. Og nu hvor weekenden står for døren, kan det være at nogle tager udfordringen op ved at tilbringe tid i stilhed.
Ønsker jer en rigtig dejlig weekend :-)

4 kommentarer:

 1. Kære Gitte
  Dejlige billeder du laver, og så fint på tørresnoren :-)
  Kunne godt tænke mig om du vil svare på et par spørgsmål, da jeg selv gerne maler dog mest til gemmerne da jeg ikke har den store tiltro til egne evner på det område.
  men:
  Laver du først en skitse med din ide og så maler bagefter ?
  har malet en del på lærrede men er nok mere til farve blyanter af forskellige slags har nemlig set de fås i mange varianter:-) og il forskelligt formål.
  God sommer il dig og glad for at se dine fine malerier, de bringer nemlig smil og glæde ind.
  Knus Tina

  SvarSlet
 2. Kære Tina,
  Tak for dine søde ord - de varmer :-)
  Ja jeg laver først en skitse, for tit kommer idéerne på nogle mærkelige tidspunkter.....smiler. Jeg maler med akrylmaling på lærred, og her maler jeg først de baggrundsfarver, jeg vil have, for bagefter at male motiverne på - jeg bruger også poscatusser, hvis du kender dem?
  Men kast dig ud i det, Tina - det vil jeg klart anbefale dig. Der er ikke noget der er mere rigtigt end andet - så eksperimenter og brug fantasien og tro på, at det du laver er unikt :-)
  De kærligste hilsner fra Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gitte
   Tak for hjælpen, kaster mig ud i det :-) dn værste dommer er jo mig selv:-)
   Kærlig hilsen Tina

   Slet
 3. Ihhhh det lyder vel nok godt, Tina :-) Og du spørger bare igen, hvis nogle spørgsmål :-) Også gerne på mail gittebarlev@gmail.com
  Og ja vi skal passe på med ikke at være for kritiske i forhold til det, vi laver.......så jeg synes bestemt, du skal kaste dig ud i det :-) Kram

  SvarSlet