torsdag den 23. oktober 2014

Fyrgaarden i Præstø
Her er gården, som vi bor på i hjertet af Præstø ~ mine 3 drenge og jeg. Gården hedder Fyrgaarden, og vi bor i de 2 længer, der sidder sammen ~ den 3. længe er her, hvor jeg har mit store værksted på 1. salen, og i stue-etagen har min far lavet et lille galleri til mig, og så er der endnu lokale, hvor vi har lavet et loppemarked. Det var faktisk mine børns idé at lave et loppemarked, for vi har mange dejlige ting, som vi ikke bruger, og børnene kan godt lide, når der kommer kunder forbi ~ Præstø Camping ligger lige overfor, og her får vi besøg af glade kunder om sommeren, der synes det er dejligt at købe bøger, dvd'er, legetøj mm. Så udover at vi får dejlige besøg, så lærer at handle med kunder.
Alle mine drenge er meget kreative - jeg har altid lavet mange sjove sysler med dem, fra de var helt små, og nu har de fundet deres helt egen måde at udtrykke sig på med graffiti/streetart, og det er virkelig dejligt at følge med i. De har også fået et område i galleriet, hvor de udstiller deres egen kunst og har bygget en disk op med paller og dekoreret med graffiti. Jeg synes, det er så vigtigt, at børn får lov til at bruge deres fantasi og være kreative på forskellige måder, og det vil jeg rigtig gerne inspirere andre familier til :-)
Min ældste søn har så valgt at følge sin fodbold-drøm, og der er ikke plads til så meget andet end det nu, men det støtter jeg også meget op om, for det får ham til at blomstre, når han følger sit hjerte
Der er 2 beboere mere på Fyrgaarden, og det er vores kat Sille og vores marsvin Fido .
Har du lyst til at besøge vores galleri og loppemarked en dag - eller bare få en hyggelig kreativ snak, skal du være hjertelig velkommen.

Du kan kontakte mig på 61662313 eller gittebarlev@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar