tirsdag den 5. maj 2015

Inspirationscafé i Præstø


Inspirationscafé i Præstø

"At være et særligt sensitivt menneske" af Life Coach Tine Østergaard.
20% af befolkningen har personlighedstrækket særligt sensitiv også kaldet HSP. Det betyder at nervesystemet er meget fintfølende og optager oplevelser og stemninger langt dybere end gennemsnittet.

Men hvad vil det sige i praksis at være særligt sensitiv? Og hvordan navigerer særligt sensitive mennesker i en verden, som på mange måder larmer?

Foredraget henvender sig til mennesker, som måske genkender personlighedstrækket hos sig selv samt til mennesker, som ønsker at blive klogere på særligt sensitive mennesker. Tine ønsker at kombinere sin faglige viden med egne personlige erfaringer, så du denne aften får en grundlæggende forståelse for, hvad det vil sige at være særligt sensitiv.

OM: Tine er selv særligt sensitiv og har arbejdet bevidst med denne side gennem mange år. Hun har tre døtre som besidder karaktertrækket i forskellige grader. Derudover har hun erfaring fra sit arbejde som Life coach og sit pædagogiske virke. Hun driver virksomheden Sensitiv Styrke, hvor hun tilbyder Life Coaching og særligt sensitiv samtale. Desuden har Tine bidraget til bogen Sensitive børn af Athina Delskov og Lene Sonne.

Arrangementet er TORSDAG DEN 28. MAJ KL. 19-21
hos Gitte Barlev, Fyrgaarden, Spangen 1, 4720 Præstø.
Indgang gennem galleriet.
Der vil være lidt godt til ganen i pausen.
Prisen for deltagelse er 100,-kroner, som betales ved tilmelding.
Du kan tilmelde dig på gittebarlev@gmail.com eller på tlf. 61662313.
Vi glæder os rigtig meget til at se dig til en hyggelig og inspirerende aften :-)

De bedste hilsner
Tine & Gitte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar