fredag den 26. juni 2015

At værdsætte det man har


 Jeg holder meget af at slå græs ~ det er ren meditation for mig, eller måske nærmere healing for min sjæl i form af positive tanker :-)
I går da jeg tøffede rundt dér i min have med græsslåmaskinen i mine elskede, gamle og afklippede gummistøvler, gik jeg og tænkte på ALT det, jeg er taknemmelig for i mit liv  ........det er i øvrigt en rigtig god øvelse, specielt hvis man i nogle perioder har nogle svære udfo...rdringer; hvis kontoen ikke ligefrem står og blinker med de helt store plus-beløb, eller hvis man bare føler sig lidt misfornøjet. Frem med pennen og notesblokken og skrive derud af........., sidde i stilhed og remse alle de ting op, man er taknemmelig for eller gør det til en leg og sig det højt for dig selv på f.eks en gåtur i skoven :-) Eller SYNG det :-*Man kan blive helt grebet af det :-)
Og det var, hvad jeg gjorde i går med smil på læben, mens jeg iagttog min græsplæne, som blev finere og finere, og jeg følte mig mere og mere rig.
Forleden dag tænkte jeg lidt på, at jeg godt kunne bruge lidt nyt fint og kulørt sommertøj, men det blev vist ikke lige nu, og pyt da også være med det..............
Pludselig stod én veninde dér foran mig og min græsslåmaskine i går og sagde "Kom lige med mig - jeg skal vise dig noget". Og dér i bilen tog hun det ene stykke tøj efter det andet frem og sagde "jeg har ryddet op - hvis du vil have det, så er det dit". De fineste kulørte sommerkjoler og bluser, og mit lille ønske gik i opfyldelse, og jeg havde ikke engang følt MANGEL :-)

Taknemmelighed, tålmodighed og tillid er meget stærke og kraftfulde ord i min verden.
At fokusere på alt det gode, der er i mit liv - vente med ro og tålmodighed på, at tiden kommer til, at det jeg godt kunne tænke mig, på én eller anden måde dukker op i mit liv, når det er meningen og når tiden er til det, men også med tillid til, at det VIL ske. Om det er en situation, jeg godt vil have ændrer sig; om det er at komme tættere på mine mål og drømme, eller om det er ting, jeg godt kan bruge.
At bevare roen, taknemmeligheden, tålmodigheden, tilliden og kærligheden i mit hjerte er vejen for mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar