mandag den 18. januar 2016

Boginspiration


For 8 års tid siden kendte jeg en kvinde, som lærte mig meget om at anskue livet på en anden måde. En anden måde end den, som jeg i min opvækst og i mine første 33 år af mit liv havde troet var den eneste rigtige måde, om end den absolut ikke føltes særlig opmuntrende og livsglad.
Men denne kvinde var altid glad og positiv ~ smilede og var venlig, og mens vores børn legede, snakkede vi om livet, og jeg var meget inspireret af hendes livsstil og måde at se på livets forskellige sider på.
Hun opfordrede mig til at anskaffe mig bøger af blandt andet Louise L. Hay "Jeg Kan" og "Helbred dit liv", for det var én af hendes store læremestre i at foretage en ændring af sin måde at anskue livet på og i at leve et liv i glæde, kærlighed og taknemmelighed.
Louise L. Hay blev også en meget stor læremester for mig, og hendes bøger er blevet mine bibler, som jeg selv er ejer af nu ~ sidenhen fandt jeg selv frem til Dr. Wayne Dyer på biblioteket, og var virkelig grebet af hans lærdom, og en del af hans bøger er også blevet til betydningsfulde bibler for mig, som jeg læser igen og igen.

Man kan kalde de sidste 8 år af mit liv som en slags selv-studie ~ jeg har læst og eksperimenteret med den viden, jeg har fået fra de store læremestre, da det har været den mulighed, jeg havde for at udvikle mig på daværende tidspunkt. Jeg har også taget nogle kurser ind imellem.
Vi kan virkelig lære meget af mennesker, der selv har gjort sig erfaringer i livet, og ændre vores opfattelse af livet til noget dejligt og glædesfuldt, også selvom vi har haft en del svære udfordringer.

Måske kan Louise L. Hays bøger også være en øjenåbner for dig ? Ingen er ens, så måske skal du starte med at læse nogle helt andre bøger.

En sjov øvelse du kan prøve, hvis du har lyst, og som jeg tit benytter mig af er at gå på biblioteket uden nogen plan for, hvad jeg vil låne med hjem. Jeg ELSKER personlig udvikling og den alternative/spirituelle verden, så det er mest ud for de reoler, jeg befinder mig. Så lader jeg min intuition vejlede mig og tager de bøger ud, som lige falder mig ind (og som taler til mig), og ofte er det lige præcis noget, som jeg finder interessant og har brug for at vide mere om lige nu og her :-)

Håber du må finde den inspiration, som lige præcis du har brug for :-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar