søndag den 19. juni 2016

At vise sig selv kærlighed

 
 
At lære at elske sig selv er en proces ~ man må være tålmodig med sig selv på sin rejse, hvis man som jeg, i størstedelen af sit liv, har levet et selvdestruktivt liv.
 
Den største gave du kan give dig selv er, at elske dig selv ~ finde ind til din helt egen livsglæde, lytte til, hvad der er sandt for DIG og DIT hjerte, gøre det dit hjerte fortæller dig. VIRKELIG lytte indad i dig selv, favne hele dig, iagttage alt det smukke DU er........kigge dig selv i spejlet og øve dig i at elske, det du ser, og sige højt 'Jeg elsker dig', selvom det virker lidt fjollet og mærkeligt i starten.
 
Ingen andre besidder lige netop det, som DU gør.
DU er noget helt særligt.
DU er smuk.
DU er dejlig.
DU er DIG.
 
Vis at du elsker dig selv.
Gør gode ting for DIG.
Hvad elsker DU?
Hvad gør DIG glad?
 
Vis dig selv, at du værdsætter DIG; at DU fortjener at have det godt.
 
Hvis du elsker blomster, som jeg gør, så køb blomster til dig selv, eller pluk selv fine buketter i haven i sommerhalvåret og sæt rundt omkring i dit hjem, og hver gang du går forbi, vil du glæde dig over dem og tænke, at du først og fremmest gør det, fordi du ELSKER DIG, og fordi du holder af blomster. Andre holder måske af at gøre andre ting, for at vise sig selv kærlighed. Det kan kun vi selv mærke.
 
Når vi bliver vores egen bedste ven, og når vi elsker os selv, så vil vi aldrig føle os ensomme eller føle mangel. For vi kan ikke miste os selv og vores kærlighed til os selv, og vi ved jo, hvordan vi skal gøre os selv glade.
 
Og når vi elsker os selv og stråler, vil kærligheden smitte af på vores medmennesker ~ vores omgivelser.
 
Èn der elsker sig selv og stråler bringer samtidig lyset frem i andre.
 
Elsk dig selv ~ vis sig selv kærlighed.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar