onsdag den 1. juni 2016

Lad dit lys skinne ~ gør bare som dig :-)


Jeg blev inspireret til at dele en lille tankevækkende og sigende tekst her på bloggen i dag, skrevet af forfatter Rebecca Campbell i bogen "Lysarbejder i den nye tid". Du kan se mere om Rebecca Campbell her: http://rebeccacampbell.me/
Hun skriver følgende så fint:


Gør bare som DIG

Spild ikke tiden med at stræbe efter at blive den person, du længes efter at være. Brug tiden på at være den person, du allerede er. Den person, du længes efter, er allerede i dig.

Gør bare som DIG

Lad os sige, du længes efter at være forfatter. Hvis du længes efter at være forfatter, betyder det, at du allerede er det. Du har ikke brug for, at nogen kommer og bekræfter, at det er sådan, imødekommer dit ønske eller giver dig godkendelse. Det er den, du er. Allerede, lige nu.

Gør bare som DIG

Når vi bruger livet på at være det, vi allerede er, ender vores handlinger med at udspringe at vores væren. Så hvis du er sanger, skal du bare være det uden hensyn til resultatet. Det er den, du er. Du behøver ikke at gøre noget for at blive det en dag. Hun er i dag. Hun vil gerne synge nu.

Gør bare som DIG

Du skal ikke tage dig af, hvor mange mennesker der læser dine bøger, downloader dine sange, roser dit seneste design, køber din kunst, liker din side eller deler dit opslag på Facebook. Dit ansvar er at gøre noget ved det, som lyser dig op, som gør dig levende, og som får dit lys til at skinne endnu klarere. Hæng dig ikke i resultatet. Det er ikke dit problem.

Gør bare som DIG

Det er helt fantastisk, når du ganske enkelt fokuserer på væren og gøren fra det sted. Enhver tilknytning til udfaldet forsvinder på magisk vis, og der sker noget ganske særligt......ved at tillade dig selv at blive fyldt op med væren, kan universet ikke lade være med at støtte dig.

Gør bare som DIG

Så vær bare DIG, uanset resultatet. Gør de ting, du holder af, uanset hvor god andre mener, at du er til det. Uden overhovedet at bryde hovedet det mindste med, hvad andre siger.

Gør bare som DIG

Du er allerede de ting, du stræber efter. Og jo mere du viser frem, hvem du allerede er, jo mere opfyldt bliver du. Jo mere opfyldt du bliver, desto mere bliver du DIG. Og jo mere DIG du bliver, jo klarere lyser du for alle omkring dig.

Gør bare som DIG
Ingen kommentarer:

Send en kommentar