mandag den 13. juni 2016

Taknemmelighed


I en del år har jeg brugt det at fokusere på 'taknemmelighed' til at heale mig selv og mit tankemønster. Mange af os er opdraget til at tænke negativt og med dømmende, bekymrede og selvdestruktive tanker, men det behøver ikke at være sådan. Vi kan vælge at ændre det mønster. Det sker ikke på en dag, men når vi har valgt, at nu vil vi ændre vores selvdestruktive tankemønster, så er der rigtig meget positivt i vente til os. Selvom der er en del i vores liv, der måske ikke lige fungerer optimalt lige nu og her, så vil en ændring af tankemønstret bringe mere lethed og dejlige ting/oplevelser ind i vores liv. Gradvist. Beslut dig til at starte NU. 
Prøv at starte hver en dag med at tænke på ALT det, du er taknemmelig for i dit liv. Måske kan du skrive det ned, dag for dag, i en smuk notesbog, som du bliver glad af at se på. Har du ikke så god tid om morgenen, så skriv i stedet for i din bog hver aften før du skal sove. Skriv, skriv, skriv......alt det positive og dejlige. Alt det du i dit hjerte allerede ER taknemmelig for. 

Har du brug for støtte på din personlige rejse til større selvkærlighed og livsglæde, tilbyder jeg vejledning og personlige forløb. Se mere på www.gittebarlev.dk 

Kærligst Gitte 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar