onsdag den 17. august 2016

Et liv i glæde og kærlighed


'She decided to be happy and to dance through life......' nyt maleri, mixed media på lærred, størrelse 24x30.

Vi er født til at være glade, ubekymrede, frie, elskelige, men nogle af os "glemte" det under opvæksten og vores videre færden gennem livet. Vi fik den tro, at livet var en hård kamp, et ulykkeligt sted at være eller i hvert fald ikke helt sådan, som vi havde forestillet os, at livet skulle være. Men vi kan ændre vores tanker og vores opfattelse af livet, så vi får det ALLER bedste ud af livet HVER dag og tænker glade og kærlige tanker.

Det er et VALG.

Jeg vidste ikke, at jeg havde et valg. Jeg troede bare, at det var skæbnen, der havde valgt, at mit liv skulle være sådan. Eller jeg tænkte ikke over det. Men hver dag var en kamp, én stor bekymring med alverdens selvbebrejdelser og evig spændingshovedpine og ubalance. Ingen havde nogensinde fortalt mig, at jeg havde et valg, og at jeg var et selvstændigt, unikt og elskeligt menneske, der måtte gå den vej, som var rigtig for mig ved at lytte til min egen sandhed. En livskrise fik jeg heldigvis til at vågne op og få ALT ud af livet ~ nyde at være til HVER en dag, at behandle mig selv og mine medmennesker med kærlighed, være TAKNEMMELIG for det, jeg havde.
At se hver en dag som en dejlig gave, og kunne være med det, der er. At danse gennem livet i stedet for at kæmpe. Livet byder naturligvis på udfordringer og ind imellem kan man ikke helt undgå at bekymre sig over nogle omstændigheder i livet, men man kan lære at være med det og have tillid til, at der kommer en løsning til alles bedste og på en harmonisk måde.

Det er et VALG.

Det kræver selvfølgelig masser af øvelse, energi, overgivelse til et nyt tankemønster, men det er samtidig også en rigtig smuk rejse ind i sig selv, og man får et helt nyt liv, hvor glæde og kærlighed bliver det dominerende.

Ønsker du støtte til at komme i gang med at ændre dit liv, dine mønstre, lære at elske dig selv, leve fra dit hjerte og i sandhed med dig selv, så vil jeg elske at stå ved din side som din mentor.
Du kan læse mere om mig her på bloggen i tidligere indlæg, kigge på min hjemmeside www.gittebarlev.dk ~ du kan også kontakte mig på gittebarlev@gmail.com eller på tlf. 61662313.

I kærlighed
Gitte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar