tirsdag den 9. august 2016

Vær dig

 
Det er ikke meningen, at du skal leve dit liv i bekymring ~ med hovedet fuld af tanker, bebrejdelser, skepsis....
 
Det er ikke meningen, at du skal leve dit liv efter, hvad ANDRE mener, er rigtigt for dig, efter deres ambitioner og mening om, hvordan det er rigtigt at leve.
 
Det er ikke meningen, at du skal undskylde overfor andre, at du er den, du er, og at du tager beslutninger efter, hvad der føles sandt for dig.
 
Det er ikke meningen, at du skal tage valg i livet for at glæde andre ~ hverken din far, din mor, din søster, din onkel, naboen......
 
Meningen med livet er, at du skal være DIG ~ fuldt ud den ægte og sande DIG, som du er inderst inde, hvor ingen andre præger dig med deres holdninger om, hvad der er sandt for dig.
 
Du skal tage dine beslutninger ud fra DIT hjerte ~ DIN indre stemme, som ALTID ved, hvad der er rigtigt og bedst for DIG.
 
Og uanset hvordan andre reagerer på dine beslutninger, skal du blive ved med at være i DIT hjerte ~ blive ved med at lade DIN indre stemme være din vejleder til at træffe valg og beslutninger om, hvad der er sandt for DIG.
 
Du kan ikke kontrollere, hvordan andre reagerer på dine valg og beslutninger, men du kan vælge
 
AT TRO PÅ DIG SELV
AT LYTTE TIL DIG SELV
AT VÆLGE UD FRA DIG HJERTE OG LEVE I FRIHED
 
Alt det kan du gøre, selvom andre bliver skuffede, bebrejder dig, kommer med deres idéer til, hvad der er bedre for dig.
 
Ret ryggen, forbliv DIG, bevar dine beslutninger, besvar bebrejdelser, skuffelse og måske hånlige bemærkninger med venlighed, men med en klar og kærlig afklarethed og beslutning om at fortsætte på DIN vej.
 
Du har friheden til at være DIG.  
 


 
 
'Just be yourself ~ your true self.
You have come here to Express yourself in all your glory.
So be the love that you are'.
- Anita Moorjani
 Ingen kommentarer:

Send en kommentar