søndag den 9. oktober 2016

Doodle-blad ~ inspiration :-)


 
 

 
 
 
Efteråret er godt i gang, og det betyder flere timer med mørke og hygge, og her er doodling/mønstertegning en rigtig god beskæftigelse til at finde indre ro og bruge sin kreativitet :-) Hvis du har meget tankemylder i hovedet, skruer kreativ beskæftigelse også ned for tankeaktiviteten (smiler).
 
Det er ikke altid, man lige har overskud til at finde på en idé til, hvad man skal tegne, men her er naturen en rigtig god inspiration, og lige nu er der mange smukke blade, der ligger på jorden, og de er oplagte som inspiration til en doodle-tegning. Blade består af rigtig mange felter, og det er jo rigtig fint, da man tit laver mønstre i forskellige felter på en doodle-tegning.
 
Dette blad fandt jeg på vores grund forleden dag, og her viser jeg, hvordan man kan bygge det op ~ måske har du mere lyst til at starte med et mere enkelt blad, hvis du ikke har prøvet at doodle så meget før.
 
Jeg bruger tusser fra den lokale boghandel (som vist her) hvor der er 8 forskellige størrelse sorte tusser, som er super fine at bruge til doodling. Der findes mange andre tusser, er jeg sikker på :-)
 
Og husk ~ bare prøv dig frem på DIN måde, der er intet rigtigt eller forkert, når du doodler.
 
Håber det kan give inspiration og ønsker dig rigtig god fornøjelse og nogle hyggelige efterårs- og vintertimer ved tegnebordet :-)
 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar