torsdag den 1. december 2016

Doodle julekort :-) skridt for skridt vejledning.........

I anledning af at julen nærmer sig, vil jeg give dig en gratis skridt-for-skridt vejledning til dette doodle-juletræ, som jeg har fået idéen til.
At doodle/tegne mønstre er enormt godt for sjælen, så den kan stresse af og fordybe sig i noget kreativt. En form for meditation.
Så hvis du ikke har prøvet at doodle så meget før, så kan du følge med i min vejledning til dette juletræ :-)

Find et stykke hvidt karton i A4, klip det over på midten, tag nogle sorte tegnetusser frem og en lille rund genstand, som du kan bruge til at tegne runde kugler med ~ det er sådan, jeg har bygget juletræet op. Jeg har brugt låget fra en tusch (en poscatusch), men du kan bruge hvad som helst rundt - bare det er jævnt og nemt at tegne rundt om.
Du tegner så mange kugler, at det former sig til en trekant - et juletræ. Så tegner du en fod på juletræet. Foden samt nogle af kuglerne har jeg valgt at farve helt sort med min tegnetusch, således at der er noget, der bryder alle mønstrene lidt.
Mønstrene begynder du så på nu ~ udfyld alle kuglerne med mønstre, som du ud fra egen fantasi, finder på. Brug gerne samme mønster i flere af kuglerne, som jeg har gjort.
Og så kan du slutte af med at skrive lidt tekst på, hvis det er det, du har lyst til.
Nu har du et fint og enkelt julekort. Du kan evt lave nogle helt små kort også, som jeg har gjort på nederste billede, og bruge dem som fine 'til-og fra kort' eller til værtindegaver til julens hyggelige sammenkomster :-)

Rigtig god fornøjelse :-)

Kreative hilsner fra Gitte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar