torsdag den 1. december 2016

Jul 2016


 
 
Så blev det December, og julen har så småt sneget sig ind her hos os :-) Det er første gang, vi skal holde jul her i vores nye hjem, og det er lidt spændende at pynte op et nyt sted ~ på en anden måde, end den vi plejer. Man får altid nogle vaner, også når det drejer sig om julepynt, og jeg NYDER at prøve noget nyt og pynte op i nye rammer :-)
Herhjemme må julen rigtig gerne være rød og farverig..........og jeg ELSKER at pynte op med hjemmelavede ting ~ specielt de ting mine drenge har lavet gennem årene. Det er noget helt særligt hvert år at finde julekasserne frem, og så mindes de tider, hvor de lavede de forskellige ting.
Jeg holder også meget af at købe julepynt, som andre selv har lavet ~ kunsthåndværkere og andre kreative sjæle :-)
Vores nye hjem er som tidligere nævnt 'omkranset' af nogle gamle lader, hvor vi godt må gå på opdagelse og bruge nogle af de gamle ting, der står (vi lejer huset her, så det er udlejeren, vi låner tingene af), og vi har blandt andet fundet en gammel slæde og nogle ski, som jo egner sig så fint til juleopstillinger ved indkørslen :-) De er sikkert blevet brugt flittigt i de gode gamle dage her på gården :-)
 
Rigtig glædelig December, ønsker vi jer :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar