onsdag den 18. januar 2017

Fundament


Nogle gange bringer livet nogle uforudsigelige hændelser med sig, som vi, uanset hvad, ikke kan forberede os på. Vi kan opleve, at vores fundament simpelthen krakelerer........går i milliarder af små stykker. En følelse af at falde dybt dybt ned i et sort hul ~ uden at vide, hvordan vi skal komme op igen. Uden at vide, hvordan vi nogensinde skal få bygget et nyt fundament op ~ et nyt liv.......alt føles som kaos.

Nogle af os skal opleve sådanne hændelser mere end én gang. Nogle af os har meget, vi skal lære om os selv og livet, og det er i sådanne situationer, at vi mærker, at vi vokser som mennesker ~ vi lærer, at vi kan gå igennem utrolige udfordringer; at vi er så umådelig meget stærkere, end vi troede; at vi får enorm selvindsigt og et selvværd, der vokser og vokser og som umuligt kan blive tværet ud mere.

Vi rejser os gang på gang, børster støvet af kroppen, tørrer tårerne væk fra kinden og går med ret ryg videre med nysgerrighed for hver en ny dag og med taknemmelighed for endnu større selvindsigt, og med en tro og en tillid til, at alt er som det skal være.

Vi har lært, at meget kan vi miste, men os selv vil vi aldrig miste mere.

Vi er vores eget smukke fundament.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar