søndag den 19. februar 2017

Vinterferie i Sverige 
 


Vi har været på en lille vinterferie i det svenske ~ mine 2 yngste drenge og jeg :-) Idéen var lidt impulsiv, og vi var så heldige, at der var et lille hyggeligt hus til leje lige netop i uge 7 i Siggamåla/Ryd.
Det er netop i det område, hvor mine forældre engang havde et sommerhus/ødegård, og drengene har været med på rigtig mange dejlige ferier, mens de var små, og indtil mine forældre solgte deres hus for ca. 6-7 år siden.
Vi kørte en tur op og så huset, parkerede bilen, og gik tur i området ~ og samme rute rundt i skoven som dengang, de var små. Det var rigtig sjovt for os alle at se det igen, og der dukkede mange dejlige og sjove minder op :-)

Vi tog også en tur til Växjö, hvor vi også har været mange gange tidligere. En lille shoppetur, restaurant og en tur i svømmeland. Växjö sø var frosset til ~ isen var meget tyk, og folk vandrede bare over isen fra den ene side af byen til den anden ~ nogle cyklede endda, og da det jo ikke er så tit, vi oplever en så frossen sø i Danmark, måtte vi også ud og vandre lidt på isen.

Vi havde fantastisk vejr på ferien ~ nogle dage var det så varmt i solen, at vi kunne sidde og holde picnic med T-shirt på. Om natten var det mange frostgrader.

Huset var lille og rigtig sommerhus-hyggeligt med gamle ting tilbage gennem tiderne i huset og området, og i de mørke timer blev der hygget foran en åben kakkelovn med stearinlys, kortspil, brætspil og hæklerier.

Det var dejligt at være lidt hjemmefra, og være sammen på en anden måde end i hverdagen, hvor der er mange gøremål, og hvor internettet er i brug og optager meget tid.

Vi lejede huset gennem Novasol og jeg kan varmt anbefale at leje hus herigennem.
Vi blev modtaget med varme af husets ejere ~ de havde tændt op i huset, der var stearinlys tændt, og vi blev vist rundt og introduceret i de forskellige ting.
Vi har tidligere lejet huse i Sverige i andre områder gennem Novasol.
Er du interesseret i at se mere om Novasol, så klik ind på deres hjemmeside www.novasol.dk :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar