tirsdag den 25. april 2017

Livet lige nu

 
 
 
 


Jeg har været fuldkommen optaget af at fokusere på mine forskellige projekter ~ weekenden havde jeg bevidst sat af til at skrive videre på min bog, som jeg startede på for et års tid siden.
 
Jeg synes, det har været svært for mig at fokusere på at skrive på den, men forleden dag fik jeg struktureret mit liv lidt ~ hvad jeg ønsker at fokusere på lige nu og her, hvad jeg ønsker at fokusere på lidt frem i tiden osv. Det gav en ret god indre ro og fornyet energi. Som Særlig Sensitiv og Kreativ Sjæl kan der nogle gange opstå en god gang FORVIRRING indeni, fordi idéerne simpelthen står i kø og virvler rundt indeni. Og det er jo nærmest et luksus-problem..........sådan at have mange idéer. Men jeg kan godt nogle gange miste jordforbindelsen lidt, og oveni mine egne idéer, kan jeg have svært ved at lukke af for, hvis andre fortæller mig om alle deres idéer......så en god idé for mig er i hvert fald at få struktureret, hvad MINE ønsker er, hvad der er SANDT for MIG, og hvad jeg gerne vil fokusere på her og nu.
 
Og jeg var egentlig nået ret langt med min bog, og jeg føler den er nøglen videre for mig i forhold til, hvad jeg gerne vil opnå i mit liv. Og et af mine ønsker er at videregive noget af den viden og erfaring, jeg har fra mit eget liv om, at vælge at leve ud fra sit hjerte og at leve efter sin egen sandhed. Hvor stor en positiv ændring det kan give, når man ændrer sine tidligere mønstre og levemåde, lærer at elske sig selv og prioritere sin egen sandhed fremfor at være en pleaser, der mister kontakten til sin egen sjæl, visner, og kun eksisterer.........en slags levende død.
 
 
Når jeg iagttager mennesker i dag, så mærker jeg virkelig, at mange simpelthen har mistet kontakten til sig selv, og kun eksisterer. Jeg mærker indre smerte, manglende glæde, manglende kærlighed til sig selv og livet, manglende mod, -tro og tillid, ensomhed.......jeg synes, det er meget sørgeligt, for det kan godt lade sig gøre at finde den dér indre gnist, livsglæde, indre ro og balance. Og det er det, jeg gerne vil bidrage med at fortælle om i min bog, som udover at være en fortælling fra mit eget liv, om hvordan jeg selv har ændret mig, hvilke redskaber jeg selv har brugt, og en masse øvelser, som læseren kan bruge på sig selv med henblik på personlig udvikling / transformation.  
 
 
I weekenden var jeg alene, og derfor satte jeg mig for at holde den fri for aftaler, og kun med det at skrive som fokus. Og der blev brugt mange timer foran vores dejlige brændeovn, da april måned viste sig fra sin lidt barske side denne weekend, og vores pillefyr valgte at gå ud for flere uger siden, og jeg har været optimistisk mht april-temperaturen ;-) smiler...... Men brændeovn og stearinlys, varm te og putten under tæpper, passer også rigtig godt til mig :-)
 
 

Og nogle dejlige vandreture i naturen i skrive-pauserne for at få et energi-boost :-)


 

 
 
Nu er det hverdag igen, og efter nogle dage i stilhed med mig selv og mine skriverier, elsker jeg energien af børn (teenagere) i huset igen, og de forskellige gøremål der er ved at være mor :-)
Nyder at vasketøjet kan komme ud mellem træerne i den friske luft :-)

 
 
 
 
 
Af opgaver arbejder jeg i denne uge videre på familieportrættet i de orange/rødlige farver ~ her ses et stemningsbillede fra mit 'atelier'/arbejdsrum.
I dag har der så lige sneget sig en hasteopgave ind på 2 stk malerier ~ et navne/dåbsmaleri samt et familieportræt, som jeg vil forsøge at nå samtidig med dette familieportræt. Det er jo så skønt med male-opgaver, og så oven i købet med 'de glade skaldede', som gør mig glad, så derfor vil jeg gøre alt for at gøre en ekstra kunde glad :-) 
Mellem malerprojekterne har jeg lidt coachingsessioner, og jeg er dybt taknemmelig for, at nogle værdsætter mine forskellige arbejdsområder:-)
 Glade og kærlige hilsner fra Gitte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar